Akkreditált és engedélyezett képzések – 2017/2018. tanév

  • A képzések létszámkorlátosak. A létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek, őket erről értesítjük. A képzéseink a minimum létszám elérése esetén indulnak.
  • Az akkreditált pedagógus továbbképzéseink térítés ellenében vehetők igénybe. Az engedélyezett felnőttképzéseink a Katolikus Pedagógiai Intézet szakmai irányítását elfogadó intézmények pedagógusai számára ingyenesek. 
  • Az ingyenesség és a kedvezményes árak a Katolikus Pedagógiai Intézet szakmai irányítását elfogadó intézmények pedagógusaira érvényesek. Egyéb esetben a képzés felelőse ad tájékoztatást az árakról.
  • Akkreditált és engedélyezett képzések felelőse, elérhetősége: Szepsi Rita,
    telefon: +36 1 479 30 30, e-mail: szepsi.ritaatkatped.hu

 

Jelentkezési határidő: a képzések kezdő időpontja előtti 10. naptári nap

Felhívjuk azonban a szíves figyelmét, hogy amennyiben a képzés indítása előtti 20. naptári napon a jelentkezések alapján nincs meg a szükséges résztvevői minimum létszám, a továbbképzés elindítása bizonytalanná válik. Ezért elektronikusan, vagy telefonon érdeklődjön a képzésről. 

 

Akkreditált és engedélyezett képzések

Pedagógus-továbbképzés/ felnőttképzés Program Dátum Képzési idő Helyszín Jelentkezés Változás
Akkreditált pedagógus-továbbképzés PDF ikon A kommunikáció mindennapi nehézségei és ezek keresztény megoldási lehetőségei 2017. december 11. 30 óra (3 nap) Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest A képzés betelt, a jelentkezést lezártuk.
Engedélyezett felnőttképzés PDF ikon Felkészítés a kiégés megelőzésére és kezelésére 2017. november 27. 8 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Létszám hiányában a tréning elmarad.