Isten hozott az óvodai oldalon!

Tudjuk, hogy mennyire fontos a pedagógusok folyamatos képzése, önképzése és az élethosszig tartó tanulás. A Katolikus Pedagógiai Intézet a pedagógiai szakmai szolgáltatásokon keresztül segíti a pedagógusok mindennapi munkáját. Az intézet honlapján az „Óvodai oldal” működtetésének célja, hogy folyamatos szakmai segítséget nyújtson az óvodapedagógusoknak a szakmai ismereteik bővítéséhez, tudásuk gyarapításához. 2006 óta folyamatosan gazdagodik az oldal az évenkénti képzéseken elhangzott előadások anyagaival, továbbá szakmai segédanyagokkal, melyek ingyen letölthetők. Örömünkre szolgál, hogy a kollégák szívesen látogatják az oldalt és használják az anyagokat. A megújult honlapon a jövőben is igyekszünk naprakészen működtetni és aktualitásokkal gazdagítani az „Óvodai oldalt”.  

„A világon a legszebb pálya a pedagógusé, aki a legtökéletesebb „önpazarlásra” önmagának szétosztására vállalkozott.” /Németh László/

 

2019/2020-as nevelési év óvodai képzési programfüzet 

 

Időpont változás.

  • 2020. március 27-re tervezett „Nagyböjti lelkinap óvodapedagógusok, dajkák számára” című lelki programunknál időpont változás történt.
  • Az új időpont 2020. március 26. (csütörtök) 10 órától 15 óráig.
  • A lelkinapot Dr. Kajtár Edvárd atya vezeti.