Isten hozott az óvodai oldalon!

Tudjuk, hogy mennyire fontos a pedagógusok folyamatos képzése, önképzése és az élethosszig tartó tanulás. A Katolikus Pedagógiai Intézet a pedagógiai szakmai szolgáltatásokon keresztül segíti a pedagógusok mindennapi munkáját. Az intézet honlapján az „Óvodai oldal” működtetésének célja, hogy folyamatos szakmai segítséget nyújtson az óvodapedagógusoknak a szakmai ismereteik bővítéséhez, tudásuk gyarapításához. 2006 óta folyamatosan gazdagodik az oldal az évenkénti képzéseken elhangzott előadások anyagaival, továbbá szakmai segédanyagokkal, melyek ingyen letölthetők. Örömünkre szolgál, hogy a kollégák szívesen látogatják az oldalt és használják az anyagokat. A megújult honlapon a jövőben is igyekszünk naprakészen működtetni és aktualitásokkal gazdagítani az „Óvodai oldalt”.  

„A világon a legszebb pálya a pedagógusé, aki a legtökéletesebb „önpazarlásra” önmagának szétosztására vállalkozott.” /Németh László/

Óvodai képzések – 2017/18-as nevelési évre

  • Óvodai képzéseink a Katolikus Pedagógiai Intézet szakmai irányítását elfogadó intézmények pedagógusai számára ingyenesek, más intézményekből jelentkező pedagógusok részére 5000 Ft/fő/alkalom.
  • Az óvodai szakmai képzésekre, programokra 2017. szeptember 7-től lehet jelentkezni.
  • Néhány képzésünk és az óvodai szakmai napjaink létszámkorlátosak. Az első féléves képzésekre 2017. szeptember 26-ig, illetve a létszámhatár eléréséig, a második féléves képzésekre 2017. november 24-ig lehet jelentkezni.
  • Letölthető a nevelési évre szervezett óvodai szakmai képzések programfüzete.

  • Óvodai képzések felelőse, elérhetősége: Grolyóné Szabó Éva,
    telefon: +36 1 479 30 15, e-mail: grolyoneatkatped.hu