Minden képzés

  • Az online részvétel feltételeit, kérjük, olvassa el a jelentkezés előtt. Tájékoztató és próba-belépési lehetóség a google Meet-be
  • Az intézmények számára a pedagógusok jelentkezésének összegyűjtéséhez letölthető segédtáblázatokat készítettünk (Segédtáblázat óvodapedagógusoknak, Segédtáblázat alsó tagozatos képzésekhez, Segédtáblázat felső tagozatos és középiskolai képzésekhez), amelyek segítségével intézményi bejelentkezést követően rögzíthetik a jelentkezéseket.  Ebben az esetben a későbbiekben visszakereshetik és megnézhetik a rögzített jelentkezéseket. Szükség esetén a pedagógusok közvetlenül is tudnak jelentkezni, de a jelentkezőnek nyilatkoznia kell arról, hogy az intézmény vezetőjének a beleegyezésével vesz részt a képzésen. 
  • A visszaigazoló e-mailt követően a honlapon a Naptárban is meg tudja nézni, hogy pontosan mikor és hol kezdődik a képzés, amelyre jelentkezett.
  • A különböző óraszámú képzésekről más-más típusú igazolást állítunk ki. Kérjük, figyelje a képzésről szóló tájékoztatókat, meghívókat.
  • Képzéseink egy része létszámkorlátos. A létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek, őket erről értesítjük.
  • A képzéseket előbb is lezárjuk, ha a létszám betelt. Amennyiben az adott képzés indítása előtti 10. naptári napon a jelentkezések alapján nincs meg a résztvevői minimum létszám, a képzés nem kerül megtartásra, és erről a jelentkezőket e-mailben értesítjük.
  • O = Online képzés   J = Jelenléti képzés
  • A képzésre történő jelentkezés akkor sikeres, ha ha pár percen belül megérkezik a visszaigazoló email. Amennyiben nem érkezik visszaigazolás, próbálja meg újra. Ha nem jár sikerrel, keresse munkatársunkat.
  • Innen egyben letölthető a 2021/2022-es tanév II. félévére, a felső tagozaton és középiskolában tanító pedagógusok számára tervezett képzések listája.
  • Innen egyben letölthető a 2021/2022-es tanév II. félévére, az alsó tagozaton tanító pedagógusok számára tervezett képzések listája.
Ha nincs találat, akkor törölje a szűrési feltételeket!
Képzés megnevezése, információ és jelentkezés Dátum Képzési idő Helyszín Célcsoport Jelentkezés Változás
Boldogasszony Iskolanővérek Képzése, 2022. augusztus 23-25. 2022. augusztus 23. Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont, Budapest Pedagógus 1-4., Fejlesztőpedagógus, Munkaközösség vezető Nyitott
Hatékony nevelés-oktatás drámapedagógiai eszközökkel 2022. szeptember 16.
2022. szeptember 17.
2022. szeptember 30.
2022. október 01.
30 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Pedagógus 5-8., Pedagógus 9-14., Pedagógus 1-4., Fejlesztőpedagógus Nyitott