A pedagógusmunka mindennapjaiban jelen vannak a tanár-szülő, tanár-diák konfliktusok, ezek között jelentős számú a gyermek- és ifjúságvédelmi hátterű esemény. Az ilyen problémák iránt nyitott résztvevők számára lehetőség nyílik arra, hogy a saját pedagógiai munkájuk során felmerülő eseteket megosszák egymással, szakember közreműködésével megbeszéljék és közösen keressék a megoldásokat.

Képzésért felelős: 
Képzési idő : 
5 óra
Jelentkezési határidő: 
2018. február 12.
A képzés napja(i): 
2018. február 21. 10:00 - 14:30
Helyszín: 
Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest
Képzés ára: 

A képzés ingyenes minden érdeklődő számára.

Jelentkezés
Ezen a felületen tud a képzésre jelentkezni.
A pedagógusoknak az igazolás kiállítása miatt feltétlenül fontos megadniuk az oktatási azonosítójukat. Akinek nincs oktatási azonosítója, írjon be 11 db 1-est.
Kérjük, hogy NE az intézmény e-mail címét adják meg, hanem a jelentkeztetett pedagógusét.
Intézmény kiválasztása (vagy fenntartó megjelölése)
• A Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények a listából kiválaszthatók (a székhely helysége szerinti sorrendben). Az intézmény OM azonosítóját begépelve a listaelemre ugrik a fókusz, nem kell görgetni.
• Amennyiben katolikus köznevelési intézmény fenntartója képviseletében jelentkezik a képzésre, válassza a "Fenntartó" listaelemet!
• Amennyiben nem találja a listában az intézményét, kérjük válassza a "Más intézmény (Katolikus Pedagógiai Intézettel szakmai szolgáltatásra NEM szerződött Intézmény)" listaelemet.
Kérjük adja meg az intézményi adatokat!
utca, házszám stb.
Amennyiben katolikus köznevelési intézményfenntartó képviseletében jelentkezik a képzésre, adja meg a fenntartó nevét!