Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) rajzpályázatot hirdet óvodások és kisiskolások részére, melynek fő célja a fenntartható élelmiszertermelés népszerűsítése. Cél, hogy a pályázatra jelentkezők minél látványosabban és közérthetőbben jelenítsék meg, mit jelent számukra az ökológiai élelmiszertermelés. A pályázaton két (3-6 és 7-10 éves) korcsoportban, 1 db A4-es méretű rajzlapra, szabadon választott technikával készített munkával lehet nevezni.

Az alkotások hátoldalára kérjük ráírni az alkotás címét, a pályázó/szülő nevét, telefonszámát, e-mail címét!

A pályaműveket kiállítják a 2017. február 2-án, Gödöllőn megrendezendő szakmai konferencián, ahol a résztvevők szavazatai alapján döntenek a nyertesekről. A pályázaton való részvétellel a nevező gondviselője hozzájárul, hogy az ÖMKi Nonprofit Kft. a beküldött alkotást – a szerző nevének feltüntetésével –, elektronikus és nyomtatott kiadványaiban, közhasznú tevékenysége keretében, bármikor felhasználja. A két korosztály 1-1 nyertese állatkerti családi belépőjegyet és könyvjutalmat kap, melyek átadására a konferenciát követően, az ÖMKi irodájában (1033 Budapest, Miklós tér 1.) kerül sor.

A pályaművek eljuttatása: személyesen vagy postai úton (cím: 1033 Budapest, Miklós tér 1.), melynek végső határideje 2017. január 16.

Kategóriák és témakörök:

3-6 éves korosztály

  • Öko tanya – Mutasd meg nekünk, hogyan képzelsz el egy öko tanyát, ahol vegyszerek nélkül, tágas, szép környezetben, boldogan él együtt ember, állat és növény!

7-10 év éves korosztály

  •  Fenntartható élelmiszer – Rajzold meg nekünk azt, ahogy a fenntartható élelmiszertermelést elképzeled! Hogyan kerül harmóniába az ember a maga formálta természeti környezettel, hogyan tud állat és növény számára egészséges és kiegyensúlyozott életteret biztosítani?

Alkotásaitokat szeretettel várjuk!

ÖMKi – Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet Közhasznú Nonprofit Kft.
Székhely: 1174 Budapest, Melczer utca 47.
Iroda: 1033 Budapest, Miklós tér 1.
Honlap: www.biokutatas.hu

 

Megosztás