A teremtésvédelméhez és a fenntarthatósági témahéthez kapcsolódó módszertani műhelynapon a képzés első felében Ferenc pápa a teremtésvédelemről írt, Laudato Si’, enciklikájának feldolgozása történik módszertani ötletek bemutatásával, egyéni és csoportos műhelymunka formájában.  A képzés második felében a résztvevők a fenntarthatóság kérdésköréhez használható iskolai anyagok bemutatására, kipróbálására, megbeszélésére számíthatnak.  Résztvevők számára lehetőség nyílik a műhely során arra, hogy a saját pedagógiai munkájuk során felmerülő kérdéseket, jó gyakorlatokat is megosszák egymással és megismerkedhetnek a befogadó iskola teremtésvédelmi gyakorlatával.

A részletes program a hivatkozásra kattintva letölthető: 
Képzésért felelős: 
Képzési idő: 
5 óra
A képzés napja(i): 
2018. március 12. 10:00 - 14:30
Helyszín: 
Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola, Eger
Képzés ára: 

A képzés ingyenes minden érdeklődő számára.

Jelentkezés
Ezen a felületen tud a képzésre jelentkezni.
A pedagógusoknak az igazolás kiállítása miatt feltétlenül fontos megadniuk az oktatási azonosítójukat. Akinek nincs oktatási azonosítója, írjon be 11 db 1-est.
Kérjük, hogy NE az intézmény e-mail címét adják meg, hanem a jelentkeztetett pedagógusét.
Intézmény kiválasztása (vagy fenntartó megjelölése)
• A Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények a listából kiválaszthatók (a székhely helysége szerinti sorrendben). Az intézmény OM azonosítóját begépelve a listaelemre ugrik a fókusz, nem kell görgetni.
• Amennyiben katolikus köznevelési intézmény fenntartója képviseletében jelentkezik a képzésre, válassza a "Fenntartó" listaelemet!
• Amennyiben nem találja a listában az intézményét, kérjük válassza a "Más intézmény (Katolikus Pedagógiai Intézettel szakmai szolgáltatásra NEM szerződött Intézmény)" listaelemet.
Kérjük adja meg az intézményi adatokat!
utca, házszám stb.
Amennyiben katolikus köznevelési intézményfenntartó képviseletében jelentkezik a képzésre, adja meg a fenntartó nevét!