Figyelmeztető üzenet

Az űrlapot lezártuk, ezért nem lehet kitölteni.
Bevezető: 

Pályázati kiírás versenyszervezés támogatására 2021-es gazdasági évre
Költségösszesítő táblázat letöltése

Tisztelt nyertes Pályázó!

Kérjük, hogy a pályázat elszámolásához az alábbi Költségösszesítő excel táblázatot szíveskedjenek kitölteni és postán, illetve elektronikus úton is beküldeni.

Költségösszesítő táblázat letöltése

2021. máj. 18.

---

Pályázatot hirdetünk tanulmányi versenyek támogatására az intézményeink számára.

A legalább öt éves hagyománnyal rendelkező, a Katolikus Pedagógiai Intézettől más támogatásban nem részesülő, országos tanulmányi versenyek költségeinek kiegészítésére, legfeljebb 200 000 Ft összegre lehet pályázatot benyújtani. A COVID járvány miatt ajánljuk az online fordulókat.

A pályázatot a honlapunkon elhelyezett űrlapon lehet beküldeni

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. november 20.

A pályázatok elbírálásának szempontjai:

  • csak országosan meghirdetett versenyek szervezését támogatjuk,
  • legalább öt éves hagyománnyal rendelkezzen a verseny,
  • a pályázó intézménynek saját, illetve egyéb pályázati forrásból kell fedezni a verseny költségeit reális költségvetés alapján,
  • két azonos témájú pályázat esetén a nagyobb hagyománnyal rendelkező verseny támogatását helyezzük előtérbe,
  • a pályázatok elbírálásáról 2020. november 30-ig értesítést adunk; a nyertes programok és intézmények névsorát közzétesszük az Intézet (www.katped.hu) honlapján,
  • a nyertes pályázókkal az Intézet megállapodást köt, amelynek aláírása után a pályázaton nyert összeget a verseny megvalósulása után az intézmény számára átutal.

A támogatás felhasználásáról beszámolót kell benyújtani az alábbiak szerint:

  • A megvalósult program értékelését (eredmények, résztvevők és a bevont pedagógusok száma, tanulságok) szöveges beszámoló formájában kérjük.
  • A nyertes pályázókkal az Intézet szerződést köt, a nyert összeg elköltéséről a pályázóknak tételes összesítést kell készíteni! A pályázó nevére kiállított, hitelesített számlák és pénztári bizonylatok másolatait csatolnia kell a költségösszesítőhöz!
  • A beszámolót és a költségösszesítőt elektronikus úton a palyazatatkatped [dot] hu (subject: P%C3%A1ly%C3%A1zat%20tanulm%C3%A1nyi%20versenyek%20t%C3%A1mogat%C3%A1s%C3%A1ra) címre, postai úton a Katolikus Pedagógiai Intézetbe (1406 Budapest Pf. 68.) kell elküldeni a verseny döntőjét követő 10 nap során.
  • Kérjük az e-mail tárgyrovatába, illetve a borítékra írják rá: Versenytámogatás 2021.

Budapest, 2020. november 2.

Barcsák Marianna

intézetvezető

Megosztás