A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkársága a Katolikus Pedagógiai Intézetet bízta meg a katolikus köznevelési intézményekre vonatkozó adatgyűjtés megszervezésével és lebonyolításával.

Minden intézménynek és fenntartónak a Katolikus Pedagógiai Intézet e‑mailben, csatolt Excel állományban megküldi a kitöltendő táblázatot.

A táblázatot kitöltés után küldjék be az Intézetbe legkésőbb 2019. október 18-ig az ilonaatkatped [dot] hu e-mail címre. Kérjük, hogy az intézmények a fenntartójuknak is küldjék meg a kitöltött adatlapot.

A létszámadatokat az október 1-jei állapotnak megfelelően töltsék ki. Értelemszerűen, azokat a tanulói adatokat, amelyeket a KIR rendszerbe is be kell jelenteni, a KIR rendszerrel megegyezően kell megadni.

A szakképző intézmények feltétlenül töltsék ki a szakmákra vonatkozó táblázatot is!

A katolikus köznevelési intézmények adatgyűjtése nem csak statisztikai célokat szolgál, hanem hiteles alapul szolgál a közneveléssel kapcsolatos döntések előkészítése és tárgyalások során, ezért nagyon fontos, hogy a valóságnak megfelelően, figyelmesen töltsék ki a rovatokat!

Kérjük, hogy olvassák el az Excel táblázathoz készített útmutatót! Amennyiben további kérdésük lenne, munkaidőben a Katolikus Pedagógiai Intézet munkatársa, Schillingerné Gulyás Ilona (+36 1 479 3006, ilonaatkatped [dot] hu) segít.

Megosztás