Középiskolai képzések – 2017/18 2. félév

  • Az idei tanévtől az űrlap beküldéséhez nem szükséges intézményi bejelentkezés, a pedagógusok közvetlenül is tudnak jelentkezni, de a jelentkezőnek nyilatkoznia kell arról, hogy az intézmény vezetőjének a beleegyezésével vesz részt a képzésen. Természetesen intézményi bejelentkezéssel továbbra is lehetőség van a rendszer használatára.
  • A visszaigazoló e-mailt követően a honlapon a naptárban is meg tudja nézni, hogy pontosan mikor és hol kezdődik a képzés, amelyre jelentkezett.

  • Képzéseink egy része létszámkorlátos. A létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek, őket erről értesítjük.
  • Kérjük, hogy az első féléves képzésekre lehetőleg 2018. február 12-ig jelentkezzenek be. A képzéseket előbb is lezárjuk, ha a létszám betelt. Amennyiben az adott képzés indítása előtti 10. naptári napon a jelentkezések alapján nincs meg a résztvevői minimum létszám, a képzés nem kerül megtartásra, és erről a jelentkezőket e-mailben értesítjük.

Képzés megnevezése, információ és jelentkezés Dátum Képzési idő Helyszín Változás
A korai iskolaelhagyás megelőzésében részt vevő pedagógusok, gyermekvédelmi felelősök és segítő szakemberek számára rendezendő műhelynap 2018. január 29. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest