Az intézményi tájékoztatók kiküldéséhez, központi adatszolgáltatásokhoz és a működési támogatással kapcsolatos ügyintézéshez szükségünk van az intézmények pontos adataira. Új intézmény, új tagintézmény, telephely indítása esetén, illetve olyan esetben, amikor az intézmény adataiban több jelentős változás történt, kérjük, hogy az alábbi űrlapot töltsék ki. Amennyiben csak egy-két adat változott (pl.: központi telefonszám, vezető vagy tagintézmény vezető neve stb.), akkor elegendő a helyes adatot megírni e-mailben az adatvaltozasatkatped [dot] hu e-mail címre. Kérjük, hogy az adatváltozás bejelentésekor az e‑mailben szerepeljen az intézmény OM azonosítója is!

Honlapunkon szereplő adataikat intézményeink a böngésző cím sorába http://www.katped.hu/ cím után a hatjegyű OM azonosítót írva ellenőrizhetik. Pl.: http://www.katped.hu/101740

Ha bejelentkeznek honlapunkra, akkor ugyanezen a hivatkozáson a szerkesztés fülre kattintva módosíthatják a honlapon közzétett, publikus intézményi adataikat.  

Az űrlap kitöltéséről visszaigazoló e-mailt küldünk, ha elírást vagy hiányosságot fedez fel a megadott adatokban, kérjük, jelezze válasz e-mailben!

2019-ben alapított vagy átvett új katolikus intézmény
Intézmény
Intézmény címe
Levelezési címe (ha eltér az intézmény címétől)
Számlázás
Intézményvezető
Gazdasági vezető
Tagintézmény, telephely, feladatellátási hely