Bevezető: 

Tisztelt Intézményvezető!
Amennyiben az Ön intézményében szeretnék használni a Katolikus Digitális Tananyagtárat (kattan.hu), szükséges kijelölni egy iskolai adminisztrátort, aki a pedagógusok, diákok számára a jogosultságokat beállítja/igazolja.
Kérjük, az intézményi adminisztrátor töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap kitöltését követően a kattan.hu adminisztrátorai felveszik a kapcsolatot a jelentkező intézményi adminisztrátorral. Köszönjük!

 

Jelentkezés
Ezen a felületen tud a képzésre jelentkezni:
Intézmény kiválasztása
• A Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények a listából kiválaszthatók (a székhely helysége szerinti sorrendben). Az intézmény OM azonosítóját begépelve a listaelemre ugrik a fókusz, nem kell görgetni.
• Amennyiben nem találja a listában az intézményét, kérjük válassza a "Más intézmény (Katolikus Pedagógiai Intézettel szakmai szolgáltatásra NEM szerződött Intézmény)" listaelemet.
Az Intézmény nevét a következő formában írják be: OM azonosító:Intézmény neve Például 012345:Református Általános Iskola
A Katolikus Pedagógiai Intézet számára fontos a személyes adatok védelme, ezért a partnereink személyes adatait körültekintéssel és bizalmasan kezeljük. A jelen űrlapon megadott személyes adatát kizárólag a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenység végzéséhez használjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelően. A teljes Adatvédelmi Tájékoztatót a honlapunkon megtalálja, kérjük olvassa el! Kérjük, jelölje be, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót ismeri, kifejezett és önkéntes hozzájárulását adja a megadott személyes adatai fenti célú adatkezeléséhez! Adatvédelmi tájékoztató
Megosztás