Alsó tagozatos képzések

  • Az intézmények számára a pedagógusok jelentkezésének összegyűjtéséhez letölthető segédtáblázatot készítettünk, amely segítségével intézményi bejelentkezést követően rögzíthetik a jelentkezéseket.  Ebben az esetben a későbbiekben visszakereshetik és megnézhetik a rögzített jelentkezéseket. Szükség esetén a pedagógusok közvetlenül is tudnak jelentkezni, de a jelentkezőnek nyilatkoznia kell arról, hogy az intézmény vezetőjének a beleegyezésével vesz részt a képzésen. 
  • A visszaigazoló e-mailt követően a honlapon a Naptárban is meg tudja nézni, hogy pontosan mikor és hol kezdődik a képzés, amelyre jelentkezett. 

  • Képzéseink jelentős része létszámkorlátos. A létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek, őket erről értesítjük. – Időben jelezze intézményében a képzésen való részvétele szándékát, kerülje el a várólistát!
  • A képzéseket előbb is lezárjuk, ha a létszám betelt. Amennyiben az adott képzés indítása előtti 10. naptári napon a jelentkezések alapján nincs meg a résztvevői minimum létszám, a képzés nem kerül megtartásra, és a jelentkezőket erről e-mailben értesítjük.

  • Letölthető a 2020/21-es tanév második félévére szervezett alsó tagozatos képzések listája.

  • Az online részvétel technikai feltételei

Ha nincs találat, akkor törölje a szűrési feltételeket!
Képzés megnevezése, információ és jelentkezés Dátum Képzési idő Helyszín Célcsoport Kulcsszó Jelentkezés Változás
Bevezetés a pedagógus I. portfólió írásába 2020. október 01. 2x60 perc Online, Platform: Google Osztályterem, Google Meet alkalmazás Pedagógus 1-4., Pedagógus 5-8., Pedagógus 9-14., Óvodapedagógus általános iskolai tanár, Tanító, középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Mérés-értékelés, Kompetencia, -mérés, -fejlesztés Nyitott
Bevezetés a pedagógus II. portfólió írásába 2020. október 08. 2x60 perc Online, Platform: Google Osztályterem, Google Meet alkalmazás Pedagógus 1-4., Pedagógus 5-8., Pedagógus 9-14., Óvodapedagógus általános iskolai tanár, középiskolai tanár, Tanító, Mérés-értékelés, Kompetencia, -mérés, -fejlesztés, Óvodapedagógus Nyitott
Felkészülés a mesterpedagógus minősítésre 2020. október 15. 4 óra Online, Platform: Google Osztályterem, Google Meet alkalmazás Pedagógus 1-4., Pedagógus 5-8., Pedagógus 9-14., Óvodapedagógus általános iskolai tanár, középiskolai tanár, Tanító, Óvodapedagógus, Mérés-értékelés, Kompetencia, -mérés, -fejlesztés Nyitott
Iskola - és Óvodapszichológusok szupervíziós napja – műhelynap 2020. október 05. 5 óra Online, Platform: Google Osztályterem, Google Meet alkalmazás Pszichológus Nyitott
Kalandozások Betűország felé, avagy a hatékony óvoda-iskola átmenet biztosítása az új Nat tükrében 2020. október 02. 5 óra Online, Platform: Google Osztályterem, Google Meet alkalmazás Pedagógus 1-4. Nyitott

Kedvezményes belépés a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

A Fővárosi Állat- és Növénykert, kedvezményes belépést biztosít az Állatkerti környezetben tanulni vágyó óvodás és iskolás csoportoknak és kísérőiknek.

A csoportoknak Zoopedagógiai foglalkozások igényelhetőek.

Belépési kedvezmény pedagógusok egyéni látogatásához: Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógusigazolvány vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolás felmutatása mellett, 2500,- Ft/fő áron szakmai belépőjegyet, kitöltött Pedagógus regisztrációs lap bemutatásával pedig, 200,- Ft/fő áron, pedagógus regisztrációs jegyet vásárolhatnak.  A regisztrációs lapot az iskola pecsétjével el kell látni. A kedvezményes jegy nem átruházható, a kedvezmény visszavonásig érvényes!

További információ az állatkert honalpján

TANÍTÓ módszertani folyóirat online oldala

2015. szeptember 1-én útjára indult a TANÍTÓ módszertani folyóirat online oldala.

www.tanitonline.hu

A honlapon többek között található feladatbank, kézikönyv, az archívumban régi TANÍTÓ lapszámok.

Az új lapszámok megrendeléséről is tájékozódhatunk a honlapon.

Kutyás terápiás foglalkozásvezető képzés

Képzésajánló:
„A kutyás terápia fejlesztési lehetőségei óvodásoknál és kisiskolásoknál”
Ismertető letöltése innen (15 MB) 2015.
További információ:
Lakos Judit, szakvizsgázott gyógypedagógus

06-20-4398249
hjuczusatgmail [dot] com

A „katolikus helyi tanterv minta 2012” óraterve

A KaPI kerettantervi szakértői munkacsoportja az EMMI kerettanterv alapján, annak szükséges kiegészítésével, az eredeti forma és tartalom megtartásával készíti el a „Katolikus helyi tanterv minta 2012” dokumentumot. Az elkészült helyi tanterv minták 2013. január közepétől letölthetőek  honlapunkról. Természetesen az ajánlások nem kötelezőek, az iskolák az EMMI kerettanterv más alkalmazásával is elkészíthetik saját helyi tantervüket. A minta segítséget kíván adni az intézményeknek saját helyi tantervük elkészítéséhez. 

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 26.§ (2) szerint: „Az iskola pedagógiai programjának részeként … a miniszter által kiadott kerettanterveket kiegészítve helyi tantervet készít.” A helyi tanterv megnevezi a felhasznált kerettantervet és „rendelkezik a kerettantervben meghatározott, a kötelező és nem kötelező tanórai foglalkozások időkerete legfeljebb 10 %-ának felhasználásáról”. A katolikus intézmények számára a helyi tantervi ajánlás a fentiek figyelembevételével a „Katolikus helyi tanterv minta 2012” óraterve alapján készül.