Negyedik alkalommal rendezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Modern Gyárak Éjszakáját.
A járványügyi helyzetre tekintettel az érdeklődők ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe 2020. november 13-án.
Az eseményhez eddig több mint 60 vállalkozás csatlakozott.

A Modern Gyárak Éjszakája programsorozat célja azon innovatív, high-tech és zöld megoldások megmutatása, amelyek versenyképessé és mintaértékűvé teszik a Magyarországon működő üzemeket, gyárakat. 
 
A koronavírus-járvány második hullámának idején legfontosabb célunk a lakosság egészségének megőrzését követően a magyar gazdaság működésének fenntartása, a munkahelyek megvédése és a vállalkozások támogatása, hogy végül megerősödve kerüljenek ki a rendkívüli helyzetből. A fertőzés lehetőségének elkerülése érdekében az idei évben a gyárak virtuálisan a Modern Gyárak Éjszakája honlapján – videókkal, fényképekkel, online tudásbázissal és közösségimédia-játékok keretében – mutatják be működésüket, valamint azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltán lehetnek büszkék.

A programban részt vevő gyárak és telephelyeik elérhetők az eseménysorozat honlapján, a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon.

Forrás: ITM Kommunikáció

Megosztás