Szakmai programok – Pécs képzési központ

A 2023/2024-es tanévtől kezdve Budapest mellett Pécs, Szombathely és Miskolc képzési központjainkban kínálunk lehetőséget szakmai programokon való részvételre. 

A Pécs képzési központhoz tartozó képzéseinket a 2023/2024-es tanévben két helyszínen szervezzük: Pécsett és Szekszárdon
Magtár Rendezvényház, 7621 Pécs, Dóm tér 6.
Belvárosi Római Katolikus Plébánia, 7100 Szekszárd, Béla király tér 9.

  • A képzési központban megrendezésre kerülő szakmai programokon jelenléti formában lehet részt venni. 
  • A programra történő jelentkezés akkor sikeres, ha ha pár percen belül megérkezik a visszaigazoló e-mail. Amennyiben a levél nem jelenik meg a fő (Elsődleges /Szűrt) levelei között, kérem nézze meg az Egyéb leveleket és a Spam mappát is. Amennyiben ott sem találja, próbálja meg újra a jelentkezést. Ha nem jár sikerrel, keresse munkatársunkat.
  • Programjaink egy része létszámkorlátos. Ha a létszám betelt, a jelentkezést lezárjuk. Amennyiben részvételi szándékát a programért felelős személynek jelzi, visszamondás esetén értestjük.  
  • Kérjük, amennyiben jelentkezett egy programra, azonban mégsem tud részt venni rajta, tájékoztassa a programért felelős kollégát. (Ezzel a helyet is felszabadítja más jelentkezők számára.)
Ha nincs találat, akkor törölje a szűrési feltételeket!