Helyszín: 
Online, Platform: Google Osztályterem, Google Meet alkalmazás


Tisztelt Kolléga! 

Az alábbi űrlapon jelezheti, ha érdeklődik a Katolikus Pedagógia Intézet által szervezett speciális gyermekvédelmi területek képzései iránt, amennyiben a meghirdetett időpont már betelt. Ezeken a linkeken ellenőrizheti, hogy valóban nem lehetséges a jelentkezés:

Függőségek
https://www.katped.hu/gyermekvedelmi-specialis-teruletek-fuggosegek

Online világ:
https://www.katped.hu/gyermekvedelmi-specialis-teruletek-online-vilag

Öngyilkosság-prevenció:
https://www.katped.hu/gyermekvedelmi-specialis-teruletek-ongyilkossag-pr...

Agressziókezelés:
https://www.katped.hu/gyermekvedelmi-specialis-teruletek-agressziokezeles

Szexuális bántalmazás:
https://www.katped.hu/gyermekvedelmi-specialis-teruletek-szexualis-banta...

 

Részvételi szándékát itt jelezheti:
Intézmény kiválasztása (vagy fenntartó megjelölése)
• Az előzetesen jelentkezett intézmények a listából kiválaszthatók (a székhely helysége szerinti sorrendben). Az intézmény OM azonosítóját begépelve a listaelemre ugrik a fókusz, nem kell görgetni.
A képzések délután 14:00-től 17:00-ig tartanak. Nem tudjuk garantálni, hogy a képzést a megjelölt napra tudjuk szervezni.
Adatkezelési tájékoztató: A Katolikus Pedagógiai Intézet számára fontos a személyes adatok védelme, ezért a partnereink személyes adatait körültekintéssel és bizalmasan kezeljük. A jelen űrlapon megadott, a képzés dokumentációjában szereplő adatok adatkezelésének célja az Intézet által szervezett akkreditált pedagógus-továbbképzések és engedélyezett felnőttképzések vonatkozó jogszabályok szerinti dokumentálása, a szervezéssel összefüggő feladatok ellátása. Az adatkezelés jogalapja: jogi kötelezettség teljesítésén alapuló adatkezelés. Az adatkezelési szabályzat tartalmazza az Érintett jogait is. A személyes adataival kapcsolatos jogát gyakorolhatja az Intézet részére az adatvedelem@katped.hu e¬mail címre küldött e-mail útján vagy az Intézet székhelyére küldött postai levél útján. A teljes Adatvédelmi Tájékoztatót a honlapunkon megtalálja, kérjük olvassa el! Kérjük, jelölje be, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót ismeri, a tájékoztatást elfogadja! Adatvédelmi tájékoztató
Megosztás