Felső tagozatos és középiskolai képzések – 2017/18. tanév 1. félév

  • Felső tagozatos és középiskolai képzéseink a Katolikus Pedagógiai Intézet szakmai irányítását elfogadó intézmények pedagógusai számára ingyenesek, más intézményekből jelentkező pedagógusok részére 5000 Ft/fő/alkalom.
  • Az idei tanévtől az űrlap beküldéséhez nem szükséges intézményi bejelentkezés, a pedagógusok közvetlenül is tudnak jelentkezni, de a jelentkezőnek nyilatkoznia kell arról, hogy az intézmény vezetőjének a beleegyezésével vesz részt a képzésen. Természetesen intézményi bejelentkezéssel továbbra is lehetőség van a rendszer használatára.

  • A visszaigazoló e-mailt követően a honlapon a naptárban is meg tudja nézni, hogy pontosan mikor és hol kezdődik a képzés, amelyre jelentkezett.

  • Képzéseink egy része létszámkorlátos. A létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek, őket erről értesítjük. – Időben jelezze intézményében a képzésen való részvétele szándékát, kerülje el a várólistát!
  • Kérjük, hogy az első féléves képzésekre lehetőleg 2017. október 4-ig jelentkezzenek be. A képzéseket előbb is lezárjuk, ha a létszám betelt. Amennyiben az adott képzés indítása előtti 10. naptári napon a jelentkezések alapján nincs meg a résztvevői minimum létszám, a képzés nem kerül megtartásra, és erről a jelentkezőket e-mailben értesítjük.
  • Felső tagozatos és középiskolai képzések felelőse, elérhetősége: Szenthe-Tormássi Anna,
    telefon: +36 1 479 30 31, e-mail: szenthe @ katped.hu

 

 

Felső tagozatos és középiskolai képzések

Tantárgy Program Dátum Képzési idő Helyszín Változás Jelentkezés
Angol PDF ikon Általános iskolai angoltanárok szaktárgyi képzése 2017. december 08. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Jelentkezés
Angol PDF ikon Középiskolai angoltanárok szaktárgyi képzése 2017. december 01. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Jelentkezés
Ének-zene PDF ikon Általános és középiskolai énektanárok szaktárgyi képzése 2017. november 30. 5 óra Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola, Budapest Jelentkezés
Erkölcsi nevelés PDF ikon Erkölcsi nevelés - Szakmai képzés alsó tagozatos tanítók és más érdeklődők számára 2017. november 30. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Jelentkezés
Magyar nyelv és irodalom PDF ikon Általános iskolai magyartanárok szaktárgyi képzése 2017. november 23. 5 óra Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium, Budapest A képzés betelt, a jelentkezést lezártuk.
Matematika PDF ikon Középiskolai matematikatanárok szaktárgyi képzése 2017. november 24. 5 óra PPKE Információs Technológiai és Bionikai Kar, Budapest A képzés betelt, a jelentkezést lezártuk.
Német PDF ikon Általános iskolai némettanárok szaktárgyi képzése 2017. november 23. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest A képzést lezártuk.
Német PDF ikon Középiskolai némettanárok szaktárgyi képzése 2017. december 08. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Jelentkezés
Történelem PDF ikon Középiskolai történelemtanárok szaktárgyi képzése 2017. november 24. 5 óra Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, Budapest A képzést lezártuk.