A képzés napja(i): 
2022. augusztus 23. 14:302022. augusztus 25. 12:00
Helyszín: 
Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont, Budapest

Tisztelt Pedagógus Kolléga!

A három képzési  napon a plenáris üléseken kívül összesen 12  szekcióban szervezünk képzéseket az alsó tagozaton tanító pedagógusoknak. A délelőtti plenáris előadások 90 percesek, a szekciók képzései az első napon 3x45 percig, a második napon  4x45 percig, a harmadik napon 2x 45 percig tartanak. Képzéseink létszámkorlátosak (szekciónként 20 fő), ezt jelöltük is. A rendszer nem automatikusan zárja le a jelentkezés lehetőségét, munkatársaink figyelik a jelentkezések alakulását és annak megfelelően zárják majd le manuálisan a képzéseket. A sikeres jelentkezés tényét automatikusan generált e-mail fogja megerősíteni, ám ha létszám fölötti lenne valaki jelentkezése, munkatársunk a megadott elérhetőségek egyikén megkeresi majd a kollégát.

Kérjük, egyszer jelentkezzen a szekciókra. Amennyiben már elküldte jelentkezését, ám változtatni szeretne, ne töltsön ki újból új űrlapot, hanem keresse munkatársunkat Reszeginé Erdélyi Beátát az erdelyi [dot] beataatkatped [dot] hu email-címen, aki készséggel segít.

A képzések bármelyikére jelentkezett pedagógus kollégák igazolást kapnak majd a  képzésen való részvételről.

Az űrlapot egy felhasználó percenként egyszer töltheti ki. Amennyiben az intézmény központilag jelentkezteti a pedagógusokat, akkor egy-egy beküldés után az alábbi visszajelzést látja: "Az űrlap jelenleg nem tölthető ki újra."  Ebben az esetben várnia kell egy percet, frissíteni a honlapot (CTRL+R), majd ismét kitölthető az űrlap.  Köszönjük türelmét!


Információk a programokról

A 2022. augusztus 23-25 napok képzési programjai


JELENTKEZÉS

+36301234567 formátumban kérjük megadni!
Beküldési tájékoztató
Az űrlapot egy felhasználó percenként egyszer töltheti ki. Amennyiben az intézmény központilag jelentkezteti a pedagógusokat, akkor egy-egy beküldés után az alábbi visszajelzést látja: "Az űrlap jelenleg nem tölthető ki újra." Ebben az esetben várnia kell egy percet, frissíteni a honlapot (CTRL+R), majd ismét kitölthető az űrlap. Köszönjük türelmét!
Megosztás