Alsó tagozatos képzések

  • Az intézmények számára a pedagógusok jelentkezésének összegyűjtéséhez letölthető segédtáblázatot készítettünk, amely segítségével intézményi bejelentkezést követően rögzíthetik a jelentkezéseket.  Ebben az esetben a későbbiekben visszakereshetik és megnézhetik a rögzített jelentkezéseket. Szükség esetén a pedagógusok közvetlenül is tudnak jelentkezni, de a jelentkezőnek nyilatkoznia kell arról, hogy az intézmény vezetőjének a beleegyezésével vesz részt a képzésen. 
  • A visszaigazoló e-mailt követően a honlapon a Naptárban is meg tudja nézni, hogy pontosan mikor és hol kezdődik a képzés, amelyre jelentkezett. 

  • Képzéseink jelentős része létszámkorlátos. A létszám feletti jelentkezők várólistára kerülnek, őket erről értesítjük. – Időben jelezze intézményében a képzésen való részvétele szándékát, kerülje el a várólistát!
  • Ajánlott jelentkezési határidő: 2019. február 20.
  • A jelentkezési lehetőséget - a képzések szabad helyeinek függvényében - nyitva hagyjuk. A képzéseket előbb is lezárjuk, ha a létszám betelt. Amennyiben az adott képzés indítása előtti 10. naptári napon a jelentkezések alapján nincs meg a résztvevői minimum létszám, a képzés nem kerül megtartásra, és a jelentkezőket erről e-mailben értesítjük.

  • Letölthető a 2018/19-es tanév második félévére szervezett alsó tagozatos képzések listája.

Ha nincs találat, akkor törölje a szűrési feltételeket!
Képzés megnevezése, információ és jelentkezés Dátum Képzési idő Helyszín Célcsoport Kulcsszó Jelentkezés Változás
Áldozattá és elkövetővé válás megelőzése az iskolás korú gyermekeknél 2019. április 26. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Pedagógus 1-4., Óvodapedagógus, Pedagógus 5-8. Gyermek- és ifjúságvédelmi felelős Lezárt
Felkészülés a mesterpedagógus minősítésre 2019. május 02. 5 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Pedagógus 9-14., Pedagógus 5-8., Pedagógus 1-4. Kompetencia, -mérés, -fejlesztés, Mérés-értékelés Nyitott
Gyermekeink védelmében - gyermekvédelmi konferencia 2019. május 24. 7 óra Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest Pedagógus 1-4., Pedagógus 5-8., Pedagógus 9-14. Gyermek- és ifjúságvédelmi felelős Nyitott 2019. április 10-től lehet jelentkezni.
Környezetismeret 1-4. osztály 2019. április 29. 5 óra Reménység Katolikus Általános Iskola, Budapest Pedagógus 1-4. Jó gyakorlat, Biológiatanár, Természetismeret-tanár Nyitott