Figyelmeztető üzenet

Az űrlapot lezártuk, ezért nem lehet kitölteni.

Szakmai programot szervezünk 2019. február 7-én a mesterpedagógus pályázat bemutatása és védése témában.

A műhelynapra azokat a pedagógusokat várjuk, akik 2018-ban mesterpedagógus minősítésre jelentkeztek, bekerültek a 2019. évi minősítési tervbe és mesterpályázatukat november 25-éig feltöltötték az OH informatikai rendszerébe. 

A műhelymunka keretében közösen áttekintjük a jogszabályi hátteret és az Útmutató a mesterpedagógus fokozatot megcélzó minősítési eljáráshoz c. OH-kiadványnak a védés valamint a mesterprogram megvalósítása szempontjából releváns szakaszait.

A program ráépül a 2018. októberében szervezett „Felkészülés a mesterpedagógus minősítésre” c. képzésünkre. Azok a pedagógusok, akik ezen a képzésen részt vettek, a jelentkezés során elsőbbséget élveznek, de a fennmaradó helyekre várjuk más mesterpedagógus-jelöltek, illetve olyan érdeklődők jelentkezését is, akik tervezik a mesterpedagógus fokozat megszerzését.
A képzés létszámkorlátos, maximális létszám: 15 fő.

A részletes program a hivatkozásra kattintva letölthető: 
Képzésért felelős: 
Képzési idő: 
5 óra
A képzés napja(i): 
2019. február 07. 10:00 - 14:30
Helyszín: 
Katolikus Pedagógiai Intézet, Budapest
Képzés ára: 

A képzések a Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló intézmények pedagógusai számára ingyenesek, egyéb esetben 5.000 Ft/fő/alkalom díjat számlázunk.

Megosztás