Pályázat kihelyezett képzésekre

A kihelyezett képzéseink célja: minél több pedagógus vehessen részt továbbképzéseinken

 • Az alábbi képzésekre meghosszabbítottuk a pályázat benyújtásának határidejét: 2019. április 25. (csütörtök)
 • A pályázat megvalósulási ideje: a 2019/2020-as teljes iskolai tanév

 

A résztvevők köre: A Katolikus Pedagógiai Intézettel pedagógiai szakmai szolgáltatási szerződésben álló fenntartók intézményei.

Pályázati feltételek:

 • Egy intézmény legfeljebb 2 képzésre nyújthat be pályázatot. 
 • A pályázat keretében valamennyi képzésnél megjelölendő a telephely, ahová az intézmény a képzés megszervezését kéri.
 • A képzések a katolikus közoktatási intézmények pedagógusai számára ingyenesek.

 

A pályázó intézmény vállalja, hogy

 • lehetőséget teremt intézménye pedagógusai számára a részvételre,
 • a képzések kezdési időpontja 10.00, illetve 11.00 óra, 
 •  ingyenesen biztosítja az infrastrukturális feltételeket (terem, előadói számítógép, projektor, egyes képzéseknél speciális feltételek). 

Javaslat: amennyiben az adott képzéshez a pályázatban kiírt tényezők, eszközök nem állnak rendelkezésre, úgy kérjük, az intézmény vezetője válasszon egy másik meghirdetett programot!

 • több időpontot is megadva javaslatot tesz a képzés időpontjára (a későbbiekben a nyertesekkel ezt egyeztetjük),
 • biztosítja a képzésnél megadott minimális létszámot.  (Lehetőség van arra is, hogy a környékükön lévő katolikus intézményekkel együtt pályázzanak növelve ezzel a nyerés esélyét. Ebben az esetben az az intézmény nyújtsa be a pályázatot, amelyik a képzési helyszínt biztosítja. Kérjük, a társult intézmények adatait, kapcsolattartójának elérhetőségeit feltétlenül tüntessék fel a pályázatban.)

 

A Katolikus Pedagógiai Intézet vállalja, hogy

 • megszervezi a képzést, képviselteti az Intézetet és biztosítja az adminisztrációt,
 • fedezi a képzési költségeket (előadói díj, segédanyagok).

 

A pályázat beadásának módja:

 • Az egyes képzésekre külön-külön űrlap beadásával lehet pályázni.
 • Az űrlaphoz csatolandó egy motivációs dokumentum, amelyben a pályázó indokolja, miért az adott képzést választotta intézménye számára. (A dokumentum nélkül az űrlap önmagában nem tekinthető érvényes pályázatnak).
 •  A beadott pályázatok tartalma a beadási határidőig módosítható abban az esetben, ha az űrlapot bejelentkezve küldték be.
 • A pályázat értékelésében előnyt élveznek azok az intézmények, ahol több katolikus intézmény összefogásával valósulhat meg a képzés.

 

Az eredmény közzététele:

 • A pályázatok eredményét Intézetünk honlapján tesszük közzé. Valamennyi pályázónkat értesítjük arról, hogy nyert vagy nem nyert a pályázata.
 • Az eredmény közzététele: 2019.  május 10.

 

Amennyiben a pályázattal kapcsolatban kérdése van, keresse kolléganőnket, dr. Tasnádiné Hajdu Ágnest (tasnadi [dot] agnesatkatped [dot] hu).

Képzéslista Képzési idő Tájékoztató Jelentkezés
Cselekvő, felfedező tevékenységek tervezésének, szervezésének módszertana az óvodában 5 órás képzés PDF ikon Tájékoztató Jelentkezés
Felkészülés az önértékelésre, tanfelügyeletre, minősítésre – óvoda 5 órás képzés PDF ikon Tájékoztató Jelentkezés
Mozgásfejlesztés, prevenció az óvodában a helyes testtartás kialakítása 5 órás képzés PDF ikon Tájékoztató Jelentkezés
Mozgásfejlesztés, prevenció az óvodában. A lábboltozat – süllyedés prevenciós és korrekciós lehetőségei 5 órás képzés PDF ikon Tájékoztató Jelentkezés
Stressz, megküzdés, reziliencia 5 órás képzés PDF ikon Tájékoztató Jelentkezés
Vedd észre! 5 órás képzés PDF ikon Tájékoztató Jelentkezés

30+ pályázati űrlap

1.      Egy űrlapon csak egy képzés pályázatát küldheti be és maximum  két képzésre pályázhat. Amennyiben két képzésre pályázik, képzésenként külön kell kitöltenie, majd beküldenie az űrlapot. Kérjük, hogy minden képzéshez külön motivációs levelet írjon, mert az űrlapon képzésenként külön kell majd feltöltenie.
2.      A kitöltés befejezése után a "Beküldés" gombra kell kattintani. Ha a beküldés sikeres, akkor a rendszer mentette a beküldött adatokat és az alábbi üzenet jelenik meg: "Köszönjük, hogy pályázott, az elbírálás után értesítjük az eredményről.".
3.      A rendszer visszajelző e-mailt küld, amikor az űrlapot hiba nélkül kitöltötte és beküldte. Amennyiben nem érkezett meg az e-mail a megadott e-mail címre, feltétlenül jelezze Schillingerné Gulyás Ilonának: ilona @ katped.hu.
4.      Amennyiben az űrlap kitöltése hiányos, hibás volt, a "Beküldés" gomb megnyomása után hibaüzenet jelenik meg, amely tartalmazza a hibás mezők nevét is. Aki ebben a helyzetben kilép, annak a módosításai elvesznek, a rendszer semmit nem ment belőlük. A kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal jelöltük meg. A hibás, hiányos kitöltést javítani kell, majd ismét a "Beküldés" gombra kell kattintani.